Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • Seyhan Çek

    Herkes önce kursa gider sonra sınav başvurusu yapar, ben özel durumumdan dolayı önce sınav tarihi aldım sonra kurs aradım. Neden mi?: İnternette izlediğim, evde ders çalışıp sınavı kazanan bir uşaktan gaz alıp, o yapıyorsa bende yaparım mantığıyla hareketle sınav günü aldım. Sonra baktım ki o işler öyle değil, internette kurs araştırmaya başladım, ilk bulduğum yer Kampüs'dü, direkt arayıp Fatih Bey'le görüştüm. Haliyle ters iş yaptığım için ve sınav tarihim çok yakın olduğu için işimin hayli zor olduğunu söyledi. Sınava kadar sadece 10 günlük bir eğitim günüm oluyordu. Bütün dökümanları alıp, ciddi anlamda gece sabahlara kadar çalışıp sınava girdim. Ama burda asıl etken İsmail hoca, siz istediğiniz kadar aldığınız dökümanları okuyun, İsmail hocanın kurduğu tek bir cümle kadar etkili olmuyor. Dolayısıyla 'eğitim şart' Kursa gitmeden o sınavdan geçmeniz çoook zor, hiiiç artistliğe gerek yok. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki İstanbul'da ki tek adres Kampüs Dil Eğitim Merkezi! Bu arada merak edenlere; ben sıfır Almanca ile başladığım kurstan aldığım 10 günlük bir eğitimle sınavdan 73 aldım. İsmail Hocam ve Fatih Bey'e tüm emekleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ediyorum. Bu notu okuyan dost, senin de tez zamanda sevdiğine kavuşmanı diliyorum. Şimdi sakin ol, O elindeki gereksiz dökümanları yavaşça yere bırak, Kafandaki korkulardan kurtul, Ve kendini İsmail hocanın o sihirli cümlelerine bırak... Haa... Bir de oturup ders çalış bi zahmet Mit freundlichen Grüssen Seyhan ÇEK

     

    3 Mayıs 2019
  • Tuğba Tali

    Guten Morgen, Habt einen schönen Tag 

    Öncelikle Sevgili öğretmenlerimiz Hilal Hanım &Fatih Beye sonsuz teşekkürlerimi gönülden iletiyorum.

    Sayenizde hiç bir Almanca bilgim olmadan başladığım kurs eğitiminde kısa sürede öğrendiğim bir çok şey için sizlere minnetteram.

    Tüm ihtiyaç ve isteklerimi kolaylıkla anlatabilmek sayenizde oldu  temelimiz Almanca'da oldukça sağlam 

    Bir kez daha anladım ki; Öğretmenlik en kutsal meslek. Az uğraşmadınız bizlerle hakkınızı helal edin Hilal Hocam

    Güler yüzünüz, kalpten bakan gözleriniz hep öğrencilerinizin üzerinde olsun, inanın o zaman bu sınavı başaramayacak öğrenciniz olmayacak. Bizler sınıfça kazandık çok şükür. A1 Almanca Aile Birleşimi sınavından 68-85 arası notlar , güzel sonuçlar çıktı.

    Daha çok görüşeceğiz ve bir araya geleceğiz. 

    İyi ki yollarımız *Kampüs Yabancı Dil Kursu* ile kesişti...

    Bizi sevdiklerimize kavuşturmaya çalışan sizler, sevdiklerinizle hep sağlık, mutluluk ve beraberlikle kalın

    Canım arkadaşlarım sizlere ise denecek söz bulamıyorum :) 

    Hepiniz tertemiz insanlarsanız. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Kaderimizin bir satırında buluştuk ve sizleri tanıdığım için çok mutluyum.

    Hepinizi çok seviyorum ve en kısa zamanda görüşmek üzere, sevgiyle ve Almanca ile kalın...

     

    tugba_tali@gmail.com

    27 Nisan 2019
  • Fidan Batmansuyu

    Sevgili arkadaşlar ben Almanyaya giden ve Aile birleşimi yapan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Kampüs Aile Birleşimi kursu ile tanıştım araştırdım ve en isabetli bir kurum oldugunu gördüm kursun sahibi Fatih Beyle tanıştım o kadar güzel bir enerjisi var ki ben bu sınavı kazanırım dedirtiyor insana ve nihayetinde de öyle oldu kazandım çok şükür, Sevgili İsmail Hocam verdigi egtimle ögretmenlik sevgisiyle işine duydugu saygıyla gönlümüze taht kurdu sevgili hocam sizi bir ömür saygı ve sevgiyle anacagım. Kampüs dil egtimi Aile birleşimin tek adresi bence ismail hocamızın bize verdigi egtim süresince ne anlatmışsa harfiyen sınavda çıkıyor . Dersleri düzenli gittiginiz ve akabinde de tekrar yapıp çalıştığınız sürece imkansiz değil. Emek vermek çok önemli. Fatih Hoca ve Ismail hocaya minnettarım.

     

    24 Nisan 2019
  • Merve Demiral

    Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle internet üzerinden yapmış olduğum araştırmalar sonucu yolumun kesiştiği ve bir kez daha şanslı olduğumu anladığım ve büyük güven hissettiğim kurum. Dil eğitimi bilgilerini, tecrübelerini ve deneyimlerini altın top gibi sizlerle paylaşan tecrübeli eğitim kadrosunu gerçekten gönülden tebrik ediyorum. 20 gün içinde Almacayı bize sevdiren, öğreten ve Almanca temelimizi en iyi şekilde almamızı sağlayan, başta Hilal Hocam & Fatih Hocam'a ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayenizde A1 sınavını 76 puanla geçtim şükür. Biz bu şansı yakaladık ve şüphesiz düşünmeden tercihiniz Kampüs Dil Eğitim' den yana olmalı. Her ilde olması gereken bir dil okulu. Diğer illerdeki insanlar da bu şansa sahip olmalılar diye düşünüyorum. Ben şimdi heyecanla Almanya yolculuğuna gitmeye hazırlanıyorum ve darısı başınıza diyorum .. Hayallerine koşmama hız katan Hilal Hocam'a minnettarım.

     

    msuyabatmazz@gmail.com

    15 Nisan 2019
  • Muharrem Ordu

    Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum Kampüs Dil Eğitim Merkezi  Almanca dil kursuna gelmeden önce İstanbul da iki tane kurstan daha eğitim aldım fakat bu iki kurstanda başarı sağlayamadim girmiş olduğum daha önceki Ankara gothe sınavının ilkinden 53. İkincisinde ise 58.80 ile kaldım ve neticesinde artık sürekli olarak kendimde hata arıyordum tâki Kampüs Dil Eğitim Merkezi dil kursunda samimiyetine yürekten inandığım Fatih Güngörü taniyana kadar bana çok güzel birşey hatırlattı ve dediki Muharrem herşey eğitimi doğru şekilde vermekten geçiyor. Bana bugüne kadar başka yerde öğrendiğin herşeyi unut ve sadece Hilal Güngör ün sana öğretecek lerini yap . Ve bana şunu söyledi sen 80 alacak bir öğrencisin . Evet Fatih Beye çok teşekkür ediyorum Hilal Hocama çok teşekkür ediyorum A1 gothee. Ankara daki sınavdan tam 84 alarak başarıyı yakaladım herşey için çok teşekkür ederim.Tavsiye edeceğim tek kurum burasıdır.

     

    muharrem7979@hotmail.com

    14 Nisan 2019
  • Birol Gül

    Merhaba , Öncelikle 76 puanla A1 sınavını geçtiğimi belirtmek isterim hemde 20 günlük kısa bir eğitimle burada aldığınız eğitim sizi hem sınava hazırlıyor hemde temel almancayi kapiyorsunuz Hilal Hocamız almancayi nasıl kısa sürede öğrenebilirsiniz diye size temelini tamamen yerleştiriyor tabi verilen eğitimi kapması sizden ben Hilal Hocama çok teşekkür ederim hayatım boyunca bu şekilde ders anlatan ve dersi sevdiren bir öğretmen görmedim sizde şayet burada eğitim görürseniz demek istediğimi çok daha net anlamis olacaksınız . Saygılarımla Birol GÜL

     

    biroll.gull@gmail.com

    13 Nisan 2019
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

03:56:17
Görüşmeyi Başlat