Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • Demet Gezmn

    Merhaba,

     

    Öncelikle şunu söylemek istiyorum Kampüs Dil Eğitim Merkeziyle karşılaştıgım ve Sevgili İsmail hocadan ders aldıgım için çok şanslıyım.. İlk etapta çok büyük endişelerim vardı. İstanbul gibi bir yerde bir çok dil okulları ve Almanca dersi verilen merkezler var Hangisinin bize verimli olacağını malesef ki önceden bilemiyoruz. Dolayısıyla hepimizin kaygıları oluyor. İsmail hocamız başladığımız ilk günden son günekadar ders anlatımı, pozitif yaklaşımıyla bizleri hep motive etti.Hiçbirimizin temeli bile yokken 25 günlük gibi kısa bir sürede bize gerçekten çok büyük faydası oldu.Hem sınavı kazandım hemde Almancada alt yapı ve grammerimi geliştirdim. ilk girdiğim A1 Almanca sınavından 80 Puan kazandım.Kendisi harika bir hoca buradan kendisine emekleri için tekrar teşekkür etmek istiyorum.Sınava girecek arkadaşlara bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim sınavı gerçekten kazanmak istiyorsanız en doğru adres burası.Kursta işlenilen konuların bire bir aynısı sınavda çıkıyor ! Gönül rahatlığıyla kayıt yaptırabilirsiniz. İsmail Hocam ve Fatih Hocam herşey için sonsuz teşekkürler.. Herkese başarılar diliyorum.. Saygılar

     

    demetgezmen@gmail.com

    6 Haziran 2018
  • Yıldız Çorabatur

     

    Merhaba

     

    Ben Bingolden Yıldız. İyi bir kursa kayıt yaptırmak için internetten çok araştırma yaptık Abimle beraber. Abim İstanbul da ben Bingöldeydim.Açıkcası iki kurs arasında kalmıştık.Sonra Abim benim kaydımı İstanbulda ki Almanca Kursu olan Kampüs Dil Eğitim Merkezine yaptırdı.Ben neden 20 Günlük Kursu sectin diye biraz abime sitemde bulunmustum.Çok tedirgindim Fakat Bingölden İstanbula gidip dersin başladığı ilk gün Kampüs Dil Eğitim Merkezinde bulunup dersler başlayınca ki , derse Sevgili Hilal Hocam girdi. Hilal Hocayı tanıdıkça çok iyi anlatımı ve pozitif yaklaşımı ile  İlk gun anladimki yapabilecegimi 20 Günde Başarabileceğim. Çünkü Hilal hocamin pozitif konusmasindan cok etkilendim ve bir hafta gectikten sonra Hilal hocamin anlatim sekli bizimle olan iletişimi o kadar iyidi ki anlatılmaz yaşamanız lazım. Çok çok iyi çok farklı bir hoca.. Allah Razı olsun Ondan. 20 Günlük kurs bitti ve ben ilk girdiğim sınavı Kazanmıştım... Başka kursa gitsem kazanamazdım.Sizde zaman kaybetmek istemiyorsanız ve ilk sınavınızı kazanmak istiyorsanız bu kursa kaydınızı yaptırmalısınız.Asla pişman olmayacaksınız , burdaki yüzlerce yorumda doğru arkadaşlar , zaten yorum yapan bizlerin sertifikalarıda kanıt olarak kazananlar sayfasındadır.Fatih Hocam ve Hilal Hocam muhteşem çift :) iyiki varsınız ve çok iyi İnsanlarsınız.Herşey için çok teşekkür ediyorum.Sizleri tanımak çok güzeldi.Canım Hilal Hocam benim :) 

    Şimdi Bingöldeyim ama 1 Ay İçinde Almanya da Olurum. Danke :))) 

     

    yildizcorabatur@gmail.com

     

     

    25 Mayıs 2018
  • Figen Ilhan

    Herkese merhaba;

     

    Uzun araştırmalar sonucunda iki kurs arasında kararsız kalmıştım. Bir tanesi Ankara ( altıngeçit) kursu. Diğeride Kampüs Dil Eğitim Merkeziydi. Kayıt yaptırmadan bir gün öncesi akşamı eşim; Fatih Hocanın kursla ilgili yazısını reklamını görüp, siteye girmiş. Bu kurs ( Kampüs Dil Eğitim Merkezi ) kursu. Eşim araştırdıktan sonra, bende karar verip Fatih Hocayı aradım. Ve kaydımı yaptırdım. Sonrasında hiç düşünmeden dediğim tek cümle” İyi ki Kampüs Dil Eğitim “ kursuna başvurmuşum. Hiç bir temelim olmadan ve kursa iki gün geç başlamama rağmen ; Hilal Hocamızın çabası sonucunda A1 sınavını ilk girişte 85 Puan ile kazanmış bulunmaktayım. Arkadaşlar bana sorarsanız hiç düşünmeden Kampüs Dil Eğitim Merkezine bu kursa kaydınızı yaptırın. İnan’ın ki yanılmayacaksınız ! Ben ilk başta tedirgin başladım. Çünkü iki gün geç başladım ve Aydın’dan başvuru yaptım. Bana yakın İzmir’de de vardı ama yakın olması, verilen eğitimin kalitesini değiştirmiyor. Gerçekten kaliteli bir eğitim aldım ve gerçekten sınavı kazanmak istiyorsanız şüphesiz tercih edibileceğiniz tek yer bu kurstur. Allah Razı Olsun Hilal Hocam ve Fatih Hocam. Ücretsiz Vize İşlemlerini bile yapıyorlar :) burdaki yüzlerce yorumun hepside doğru , bende yorumları okuyarak gelmiştim kayıt olmaya , acaba dedim yorumlar abartımı ilk okuduğumda böle düşünmüştüm ama , kursa kayıt olup dersler başlayınca her yorumun gerçek olduğunu anladım..Bence biran önce kaydınızı yaptırın ve zaman kazanıp Eşinize bizler gibi kavuşun , herkese başarılar ki bu başarı Hilal Hocamla çok kolay...

     

    figen.ilhan.09@gmail.com

    22 Mayıs 2018
  • Şeyma Korkut

    Merhabalar;

    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; iyi ki Kampüs Dil Eğitim Merkezini tercih etmişim ve iyi ki Hilal Hocam ve Fatih Hocamla tanışmışım.Kursa geç başlamama rağmen Hilal Hocamın mükemmel ders anlatımıyla ilk girdiğim A1 Almanca Aile Birleşimi sınavını 74 Puan ile kazandım.Sınava girecek arkadaşlara bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim; bu sınavı kazanmak istiyorsanız en doğru adres burası.Kursta işlenilen konuların bire bir aynısı sınavda çıkıyor ! Gönül rahatlığıyla kayıt yaptırabilirsiniz. Hilal Hocam ve Fatih Hocam herşey için sonsuz teşekkürler.. Herkese başarılar diliyorum..

     

    seyma923492@gmail.com

    21 Mayıs 2018
  • RESUL POYRAZ

    Öncelikle uzun araştırmalar neticesinde bulduğum Kampüs Dil Eğitim Merkezini iyiki tercih etmişim..İlk görüşmem telefon ile oldu Fatih Beyle okadar kendinden emindiki eğitiminden, eğitmenlerinden %100 Garanti verdi sınavı geçeceğimden ve benim hiç yabancı dil alt yapım olmamasına rağmen. Bende düşündüm ve karar verdim yüz yüze konuşmaya gittim tüm detayları anlattı Fatih Bey ve ikna oldum.İşlemler yapıldı 1 Ay sürecek kursa kaydım yapıldı.Sonrasında Eşi mükemmel insanla, ders hocamız Hilal Hoca ile tanıştık sınıfca , kendisi okadar mütavazi bir kişiliğe sahiptiki her birimizle tek,tek bıkmadan, bizi yıldırmadan derslere motife ettiki anlatamam.Kurs bitiminde dahi elini üzerimizden çekmedi , sınav günü gelene kadar tüm bilgilerini bizlerle paylaşmaya devam etti. Bize öğrettikleri birebir aynısı sınavlarda karşımıza çıktı.Hepimiz sınavlarda başarılı olduk. Hilal Hocamızın engin bilgisi vede kurumun alternetifleriyle başarılı olduk...Yeni başlayacak olan arkadaşlarım , hiç düşünmeyin. Şimdi bakmakta olduğun Kurs tamda istediğin vede isteğini karşılayacak olan adres ! eminimki pişman olmayacaksın.Şimdiden sen kazandın !.Hayatta başarılar.. Fatih Bey ve eşi Hilal Hocam Allaha Emanet Olun herşey için minnattarım sizlere.. Saygılar.

     

    ResulPOYRAZ074@gmail.com

    18 Mayıs 2018
  • NURAN KARAARSLAN

    Fatih Hoca'yı bulmadan önce, yanlış bir dil kursu seçimiyle başladığım Almanca yolculuğuma, sonunda doğru kurumu bularak devam ettim. 27.04.2018 de girdiğim A1 sınavını 88 Puanla geçtim sayelerinde. Tabi ki burada kurs hocamız İsmail Hoca'nın da büyük payı var. Kendisine minnettarım... ilk başlarda 1 ay gibi kısa bir sürede nasıl %100 Garanti ile sınavı geçmeyi vaad eder bir kurs ? diye düşünmedim değil bir çoğunuz gibi , ama inanın oluyor arkadaşlar... bir dakika bile düşünmeden gönül rahatlığı ile kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.

     

    nurankr@hotmail.com

     

    7 Mayıs 2018
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

04:23:04
Görüşmeyi Başlat