Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • CEM AVCI

    Merhaba Arkadaşlar ;

    Ben daha önce Goethe Taksim Almanca Kursuna gitmiştim. Almanyada ki eşimin ısrarları üzerine... Gittiğim Goethe kursuna 2 Ay gittim , 2.000 TL Para harcadım sonuç mu ? sınava girdim sadece 48 aldım. Sınava hazırlamıyorlarki , genel almanca veriyorlar , der di das mış , artikellermiş , hiç biri sınavda çıkmıyor , sınavda mektup var , form var , yasaklı - ricalı kartlar var..  Eşimede dedimki hani Goethe iyi kurstu , neyse özele girdim galiba :)

    Arkadaşlar A1 Almanca sınavından kalınca , internetde araştırma yaptım ve Kampüs Dil Eğitim Merkezi'nin reklamlarına rastladım. Hemen telefon numarasını aradım ve karşıma Fatih Abi çıktı. Allah binlerce kez razı olsun ki karşıma çıktı. Telefonda konuştuk , ses tonundan doğru kurumu aradığımı hissettim :) görüşmeye gittim , bu arada B.Çekmece de oturuyorum ! kuruma gittim Fatih Abi beni karşıladı , A1 Almanca sınavını ve nasıl geçmem gerektiğini o kadar iyi anlattıki hayran kaldım... Sizde bu kuruma gidince anlarsınız. Kaydımı yaptırdım ve derslere başladım. Derslere Saygıdeğer Hilal Hocam girdi ( Fatih Abinin Eşi Olur ) ben böyle Öğretmen ne gördüm nede duydum. Goethe yi sizlere tavsiye ediyorlar ya , gidinde Kampüs Dil Eğitimi ne Hilal Hocayı tanıyın , 10 a katlar öğretmenleri :)

    Hilal Hocam ın dersleri katıldım , dersler toplamda 20 Gün sürdü , haftanın beş günü kursa gittim  ,pazartesi-salı-çarşamba-perşembe ve cuma günlerinde sabah 10.00 da başladık 13.30 da ders bitiyordu. Bu kursun sonunda sonuç mu ? Ankarada girdiğim A1 Almanca sınavından 78 aldım. Hiç düşünmeden Fatih Abiye ulaşın ve onu dinleyin  ,sınavı nasıl geçeceğinizi daha ilk günden görüşme esnasında anlatıyor :) Fatih Abi taktiklerin Süperdiiiiii :D Allah ikinizinde yolunu açık etsin Güzel İnsanlar..

    Tavsiye Ediyorum Hemde Çokk !!!

     

    cem1977@gmail.com

    25 Eylül 2017
  • Özlem Köysüren 24.09.2017

    Ben bu kursa baslamadan önce , özel ders aldım ama sadece çok para ve boş bi para verdigimi farkettim ! Bir arkadaşım sayesinde bu kursu buldum ve görüştüm... Herşeyle çok ilgili bi kurs 20 günde verilen bi eğitimle sınavı geçtim. Çokta memnun kaldım.  a1 almanca sertifikami aldım , eşime kavuşmak sevincini yaşıyorum:) bunu sizde yaşayın ve bu kursa gelmenizi gerçekten tavsiye ederim. Hilal hocama çok ama çok teşekkür ederim sadece bi hoca değil bi abla olarakta çok sevdiğim bi ablam Hilal Hocam VE Eşi Fatih Beye de çok teşekkür ederim. Sizde bian önce yazılın , zaman kaybetmeyin derim. Eşinize kavuşmak içib bu kuruma koşa koşa gelmelisiniz :)

    Ozlemsahin7221@gmail.com

    24 Eylül 2017
  • Müge Altın

    Sanırım Almanca öğrenmek benim için dünyanın en korkutucu, en sıkıcı ve beni en kasan şeydi. Kursa başladığım zaman Almanca nın A sını B sini falan bilmiyordum. Ki zaten zerre de ilgilenmiyordum. Çok fazla kurs araştırdım, çok fazla yanıltıcı bilgilerle karşı karşıya kaldım. Ama şansım varmış ki ilk seferde Fatih Abiyi bulabildim. 1 ay içerisinde Almanca nın A1 düzeyini öğrenmeye Garanti verdi. Diğer kurslar %100 geçme garantisi verirken bu kurs bize %100 Öğrenme Garantisi verdi. Geçmek için kimse kimseye garanti veremez zaten. Bir şeyleri öğrenip, çalışıp ,  sınavı geçmek biz öğrencilerin elinde. Ama yine de Canım Hilâl Hocamın emeklerini hiçe sayamam. O kadar çalışmamız için baskı kurmasaydı bize , belki de hepimiz şu an yerlerde sürünüyor olurduk. Hilâl Hoca kadar kısa sürede kafanızın içine bilgileri işleyecek bir öğretmen daha tanımıyorum ! Diğer kurslara binlerce ücret verene kadar ilk önce buraya gelmenizi tavsiye ederim. İnanın Almanca öğrenmeden o kurstan ayrılamazsınız. Sınavda İstanbul Goethe Şubesinin zor olduğunu söylemelerine rağmen -ki evet birazcık zordu- 100 üzerinden 91 puan aldım tek seferde. Bu Canım Hilâl Hocamın başarısıdır, onun emeğidir. Çoook ama çooook teşekkür ediyorum. Benim gibi Eşine Kavuşmak isteyen herkes bu kuruma hemen kayıt olsun.. :)

     

    mugealtin@icloud.com

    23 Eylül 2017
  • Cihan Tüm

    20 Günlük A1 Almanca Kursu deyince herkese sacma geliyodu ilk basta :)  bir tek almanca kelime bilmeden basladim kursa  ve girdiğim ilk sınavdan 71 puanlik bir sonuc cikardim ve sertifikamı kazandım ! Öncelikle Hilal Hocama cok tesekkur ediyorum bu konuda bizi ogrenci gibi deil birer arkadas gibi gordu ,  ders anlatma sekline hayran kaldim... ailelerine kavusmak isteyen herkesi bu kursa beklerim. Çok Tavsiye ediyorum

     

    Cihan1999_1999@hotmail.com

    22 Eylül 2017
  • Gülhat Aksoy

    Arkadaslar gercekten ben nereye gidecegimi bilmiyordum ve hic birsey yoktu aklım da vede A1 Sınavından cok korkuyordum. Heycan yaptıgım icin ve herkessin benden bisey beklemesi beni tedirgin ediyordu ve bildigim halde iki kelimeyi bir araya getiremiyordum. Ama Hilal Hoca ve esi Fatih Hoca beni hep aradılar ve yardımcı oldular. Hilal Hoca gercekten hersey oldu bana, onun sayesinde kazandım ve burdayım gerceten cok mutluyum iyiki onların kursuna gittim ve iyiki varlar... Gercekten giden kim olursa olsun gözü kapalı gitsinler ben hic birsey bilmiyorken kazanmıssam ve hala inanamıyorsam herkes yapar diyorum ve kendinize inanin herkese bol sans Allah hepimize yardımcı olsun ..iyi gunler 

     

    gulhataksoy@gmail.com

    26 Ağustos 2017
  • Onur Yeşiltaş

    Selam arkadaşlar ; Kursa başlamadan önce İnan ın ki ne halt Edicem bu sınavda diye kara kara düşünüyordum .Sonuçta Almanca ve kimse kolay birdil oldugunu söyleyemez günlerce araştırdım yorumları okudum.. Fatih bey ve Hilal Hocamla tanışmak nasip oldu kursa başlar başlamaz zaten doğru yerde oldugunuzu hemen göreceksiniz . Harıl harıl ders çalışan bir insan değilim buna rağmen 16 Agustos ta girdiğim sınavdan 72 aldım .Ankarada birlikte sınava girdiğimiz diğer kurslardan gelen arkadaşları görünce Hilal Hocanın daha çok kiymetini anladım .. kısacası sunu söyliyeyim sınav sırasında ve sonrasında ağlayarak oradan çıkmak istemiyorsanız ..istikamet Kadıköy yer Fatih ve Hilal Hocanın yanıdır benden söylemesi .. sonuna kadar yanımızda oldukları için Fatih Hocama ve Hilal Hocama sonsuz teşekkürler. Kampüs Dil Eğitim Merkezini Mutlaka Tavsiye Ediyorum..!

     

    Yesiltasonur@hotmail.com

    20 Ağustos 2017
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

03:47:48
Görüşmeyi Başlat