Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • Samet YALÇINAY

    Selam arkadaslar şuan belgem geldi ve çok mutluyum ilk aradığımda Fatih Abiyle görüştüm Abi diyorum çünkü bunu aradiginiz zaman tel görüşmesinde anlicaksiniz :) okadar güzel anlatım yaptiki hemen gittim çayını içtim ve kayıt oldum. Tabi bundan önce çok kurs baktım hem fiyat olarak çok yüksek hem sınav odaklı değil di ! desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine ve YASEMİN GÖNCÜ HOCAMA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM O GÜZEL ANLATIMI İÇİN ,  BİZİ SİNAV VE SONRASINDA HİÇ YALNIZ BIRAKMADI. ONUN DEDİKLERİNİ YAPIN VE NE DERSE ONU UYGULAYIN, KESİN GEÇERSİNİZ ! SİZE TAVSİYEM HEM VAKİT HEM PARA KAYBI OLMADAN GİDİN KAYIT OLUN. BENİ ALİCAKSİNİZ... 0543 243 54 60 SORA BİLİRSİNİZ BANA ! İNANIN ÇOK YER BAKTIM AMA PROF. BU KURUM :) SAMİMİ SÖYLÜYORUM. SINAVA GİRMEDEN ÖNCE FATİH ABİNİN DE TAKTİKLERİNİ MUHAKKAK DİNLEYİN... ŞİMDİDEN HEPİNİZE BASARILAR.

     

    sametyalcinay@gmail.com

    29 Temmuz 2017
  • Hülya Sevim

    Merhaba Arkadaşlar Ankaradan Hülya Ben :) 

     

    Ben 11 Temmuz Salı 2017 Ankarada Sınava girdim ve sınavı Çok Şükür 72 Puan ile kazandım. İlk girişte kazandım. Ankarada çok aile birleşimi kursu vardı fakat ben Fatih Hoca ya güvendim , inandım , internetden buldum ve telefonda ikna oldum :) o kadar hakimdiki bu işlere Ankara dan kalktım gittim istanbula Fatih Hoca nın kursuna Kampüs Dil Eğitim Merkezine kayıt oldum.. İyiki de  GİTMİŞİM bu kursa , dersler başladı ve hocamız Eşi Hilal Güngör derse girdi.. İlk Gün anladım ki çok doğru bir kurumdayım , Hilal Hocam , Hilal Ablam böyle bir hoca yok , o kadar güzel anlatıyorki dersleri , konuları , çok profesyonel bir hoca , Allah Razı Olsun bu Güzel Aileden..

    Eşinize Kavuşmak - Aile Birleşimi Yapmak - A1 Almanca Sertifikası Almak İçin En Doğru Kurs VE En Doğru Hocalar. Tavsiye Ediyorum Arkadaşlar..  Okuduğunuz Burdaki Yorumların Hepsi İnanın Doğru :) Bende Sizin Gibiydim Ama İnanın Ve Güvenin Fatih Hoca'ya..

     

    NOT: ÜCRETSİZ SINAV RANDEVUSU - ÜCRETSİZ VİZE İŞLEMLERİ - ÜCRETSİZ DÖKÜMANLAR DAHA NE OLSUN :)))

    19 Temmuz 2017
  • Hasan Hüseyin Aydoğdu
    Selam arkadaşlar ben Hasan Hüseyin Aydoğdu 43 yasındayım ve ilk okul mezunuyum almanya aile birleşimi için A 1 sertifikası mecburi olduğu için almanca kursu aramaya karar verdim çok araştırdım ve en sonunda Kampüs Dil Eğitim Merkezine kayıt olmaya karar verdim çünkü Fatih Güngör beyin söyledikleri beni ikna ediciydi ve haftanın 5 günü 3 saat ders çalışmayla ve 22 günde A 1 Almanca sertifikası almam için Kampüs Dil Eğitim Merkezini tercih ettim ve kazandım Buradan YASEMIN GÖNCÜ HOCAMA sonsuz teşekkürlerimi sunarım iyiki onun öğrencisi olmuşum saygılarımla 
    19 Temmuz 2017
  • Hasan Sağman

    Herkese selamlar Hasan ben şuan A1 sertikasını kazandım bundan yaklaşık 1 ay önce kursa yazıldım .çünkü Fatih Abiyle telefonda görüşmüştüm :) ikna kabiliyeti yüksekti çok emin konuşmuştu ve sadece 20 gün gibi bir süre içinde A1 sınavını geçireceğini söyledi fiyat ta çok cazip geldi diğer kurslara göre zaman ve para kaybı düşük olacaktı ! şansımı denemek istedim .Ögle düşünmüştüm ama şunu söylemeyi bir borç bilirim kesinlikle iş şansa kalmıyor 60 puan yetecek bir sınavda 50 puanı kesin kursta cepbe koyuyorlar :) Yasemin hoca dersi çok iyi anlatmıştı konulara hakim oldum sadece 2 hafta içinde Fatih Abini verdiği taktiklerde var ...  Burası kesinlike doğru adres kurum olarakta uyumlu birtakım çalışması gözden kaçmıyor .Umarım faydalı bir yazı paylaştığımı düşünüyorum .

     

    hassansagman01@gmail.com

    19 Temmuz 2017
  • Hakan Yavuz

    Merhaba arkadaşlar . Eğer bu satırları okuyorsanız A1 sertifikası almak istiyorsunuz vede en doğru adrestesiniz demektir. Belirtmek isterim ki ben 42 yaşındayım ve ilkokul mezunuyum. A1 sertifikası almaya karar verdiğimde internetten ilanları araştırdım ve karşıma çıkan ilk ilan Kampüs Dil Eğitim Merkezi oldu. Hemen aradım Fatih Beyle yaptığım telefon konuşmasında kendilerinin bu konu hakkında çok deneyimli olduğuna karar verdim. Çok bilgilendirici ve samimi bir konuşma geçti ve hemen başka bir ilana yada fiyata bakmadan kaydımı yaptırdım o gün. Ve iyikide yaptırmışım , günde 3 saat üzerinden sadece 22 günde Yasemin Göncü hocamızın verdiği eğitimle Ankara da girmiş olduğumuz sınavda ilk seferde sertifikamı kazandım. Bunun için Kampüs Dil Eğitim Merkezi  ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten herkese tavsiye ederim bu kursta aile sıcaklığıyla ders görmelerini. Ömrüm boyunca unutamayacağım sınıf arkadaşlarımı Yasemin Hocamı vede Fatih Beyi. Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin. Bir an önce ailenize kavuşmak istiyorsanız bence tek doğru adres Kampüs Dil Eğitim Merkezi dir .... Herkese saygılar başarılar !

     

    hakanyavuz03@outlook.com

    19 Temmuz 2017
  • Ömer Taş
      Öncelikle hepinizin ailenize kavuşmasını diliyorum. Ben Kampüs Dil Eğitim merkezini internetten buldum telefonla aradım Fatih Hocayla konuştum kursla ilgili bayağı yorumlar resimler videolar attı bana. Başta bi kıllandım :)  yalan yok çünkü hem fiyat çok uygun hem Fatih Hoca kendinden çok emin BEN hem 20 günde temel almanca öğrenip , sınavı nasıl geçicem? Tabiki bugün geçtiğim gibi geçicektim Allaha Şükür ilk sınavımda geçtim sonucu Fatih Hocaya bikaç dakika önce yolladım. Yasemin Hocama ve Fatih Hocama minnet borçluyum. A1 sertifikası olmadan Aile Birleşimi mümkün değil ve bunu almak için hem öğretmen hem fiyat hem ortam hem eğitim açısından en doğru yer Kampüs Dil Eğitim Merkezi  sağa sola boşuna bakmayın bi kardeş tavsiyesi. İster inanın ister inanmayın dışarda vize danışmanlığı adı altında alınan parayla size hem a1 sertifikası hem ücretsiz vize danışmanlığı hemde çay ısmarlıyorlar:)
    15 Temmuz 2017
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

19:07:56
Görüşmeyi Başlat